De nieuwe Tag Heuer Aston Martin Special Editions

Om de nieuwe samenwerking met Aston Martin en Aston Martin Racing als hun Official Watch Partner en Official Connected Watch Partner te vieren, presenteert TAG Heuer twee prachtige speciale edities ter ere van het Britse merk.

TAG Heuer en het ontwerpteam van Aston Martin werkten samen om de ontwerpen te ontwikkelen en haalden directe inspiratie uit de kleuren, vormen, patronen en materialen die kenmerkend zijn voor de sportwagens van Aston Martin. Elk detail verleent een creatieve touch en herinnert aan de overkoepelende automotive-geest van de samenwerking.

Daarnaast presenteert TAG Heuer ook een speciale editie van de Golf van Monaco, in de beroemde racekleuren en het logo van het oliebedrijf dat Steve McQueen sponsorde in de film “Le Mans”. Heuer, Gulf, Monaco, Steve McQueen, Le Mans: een partnerschap van twee iconische merken met het automotive-erfgoed van TAG Heuer als kern.

TAG Heuer Carrera Heuer 01 Aston Martin

Het eerste model is de prestigieuze TAG Heuer Carrera Calibre Heuer 01 chronograaf, geïnspireerd op het luxe universum van Aston Martin.

Het uurwerk is zichtbaar door de wijzerplaat, die is geskeletteerd in een zeshoekig patroon dat herinnert aan de details op de nieuwe Vantage, voor een exclusieve Aston Martin-wijzerplaat. Ondertussen presenteert de stevige 45 mm massief stalen behuizing ook een ontwerp dat speciaal voor deze editie is ontwikkeld, met lijnen aan de zijkant om snelheid te genereren.

TAG Heuer Formula 1 chronograaf


Het tweede model is een TAG Heuer Formula 1 chronograaf geïnspireerd door Aston Martin Racing.

De TAG Heuer Formula 1 is het ultieme racemodel van TAG Heuer, synoniem voor prestaties en snelheid. Geheel in staal en met een diameter van 43 mm heeft deze quartz-chronograaf een gekartelde stalen ring en een aluminium ring met een tachymeterschaal. De indexen, secondewijzer en het beroemde gevleugelde logo van Aston Martin dragen allemaal bij aan de specifieke smaak van Aston Martin Racing en onderscheiden zich door de zwarte wijzerplaat van het horloge voor een prachtig effect.

De beweging is tot een tiende seconde nauwkeurig – een onmisbare functie in motorrace-horloges – en wordt weergegeven op de kleine teller op 6 uur, met de minutenteller op 9 uur en de huidige seconden teller op 3 uur. Het model wordt geleverd met een prachtige zwarte leren riem. Dit is wederom exclusief voor Aston Martin, want dit is de eerste keer dat TAG Heuer een leren riem gebruikt in de TAG Heuer Formula 1-collectie.

Total
2
Shares

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*