Bell & Ross lanceert de nieuwe BR03-2 Grey Lum met geweldige zichtbaarheid dag én nacht

Als expert op het gebied van professionele luchtvaarthorloges heeft Bell & Ross in 2017 de LUM-collectie ingehuldigd met het model BR03-92 HOROLUM. Daarna heeft Bell & Ross andere nieuwe horloges in dezelfde categorie geïntroduceerd, waaronder de BR03-94 HOROLUM en de BR03-92 NIGHTLUM, en recenter de BR03‑92 FULL LUM. Het achtervoegsel LUM in de naam betekent licht en verwijst naar een van de voornaamste kwaliteiten van Bell & Ross-horloges, die bekendstaan om hun leesbaarheid in alle omstandigheden.

Geweldig design

Deze modellen met gezandstraalde stalen of matte keramische behuizingen hebben uitzonderlijke weergavekwaliteiten dankzij het gebruik van Superluminova C3. Een klassiek type van Bell & Ross dat zich reeds bewezen heeft. Superluminova C3 verliest met de tijd niets van zijn lichtintensiteit en doet denken aan de historische matte tritiumtinten van vintage militaire horloges. Het brengt uiteraard geen schadelijke effecten met zich mee zoals radioactiviteit en behoudt zijn dagkleur.

Beter nog, de cycli van het laden en ontladen van de lichtsterkte kunnen elkaar tot in het oneindige opvolgen zonder dat dit ten koste gaat van de efficiëntie. Met zijn indrukwekkende kracht laadt de Superluminova C3 snel op in fotoluminescentie en biedt uitzonderlijke lichtsterktekwaliteiten. Sterker nog, de duur van de lichtafgifte op de wijzers, indexen en cijfers is aanzienlijk langer dan andere types Superluminova die in de sector algemeen worden gebruikt met een ongeëvenaard behoud van de fotoluminescentie.

Helderheid in een grijs jasje

De BR03-92 GREY LUM is de nieuwste toevoeging aan de LUM-collectie en biedt een optimale leesbaarheid dankzij de behandeling met Superluminova C3 om het lezen zowel overdag als ‘s nachts te vergemakkelijken.

De kleur van de wijzers (uren, minuten) en de grote overgedrukte uurmarkeringen en cijfers (3, 6, 9, 12) op de compromisloos vormgegeven antracietgrijze wijzerplaat doen denken aan de verlichting van landingsbanen: een intens groen licht met een onvergelijkbare schittering en bekend om zijn ultra-fosforescentie. Dit wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van de groengetinte Superluminova C3, die met zijn 100% lichtsterkte-index de kampioen in zijn categorie is, waardoor het mogelijk is om de tijd zelfs ‘s nachts af te lezen. Dit jaar stelt Bell & Ross de BR03-92 GREY LUM voor met een antracietkleurige wijzerplaat en Superluminova® C3; omdat het LUM-thema een authentieke signatuur van het merk is.

Eigentijdse vormgeving

De BR03-92 GREY LUM is ontworpen volgens de principes van de industriële esthetiek op basis van een vierkante kast die onmiddellijk doet denken aan luchtvaartinstrumenten en vliegtuigen. Zoals alle horloges van Bell & Ross is deze nieuwe referentie een uitdrukking van het DNA van het merk dankzij het minimalistische ontwerp en de extreem hoge leesbaarheid van het Superluminova C3 van de cijfers, indexen en wijzers op de wijzerplaat. Het ontwerp van de BR03-92 GREY LUM symboliseert de geest van de horloge-instrumenten. De eigentijds vormgegeven kast met een “ronde in het vierkant” ontwerp, de iconische signatuur van Bell & Ross die verwijst naar de silhouetten van de horloges in vliegtuigcockpits.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*