Twee nieuwe compacte versies van de iconische HYT Skull 48.8

Met een compacter en verbeterd 48,8 mm-omhulsel heeft de nieuwe HYT Skull 48.8-collectie een boodschap die nu meer dan ooit wordt overgebracht.

The Skull is sinds 2015 een iconisch HYT-uurwerk. De lef voor het gebruikte design en laat het merk als geen ander opvallen tussen de massa, te beginnen met de prachtige tijdsweergave. Elke functie van de schedel is ontworpen om op te treden als een “memento mori”, een herinnering dat het leven kort is en dat je elk moment moet aangrijpen. Het is een symbool van het leven in plaats van van de dood: de vloeistoffen die, aangedreven door twee flexibele reservoirs, binnen de capillair voortbewegen om het verstrijken van de tijd te markeren. Zonder vloeistof is geen leven mogelijk. Er zou ook geen tijdwaarneming zijn: dit proces begon met de eerste waterklokken, meer dan drieduizend jaar geleden. Als een 21e-eeuwse clepsydra is de HYT een filosofisch instrument. Zeker als het de gedaante aanneemt van een gedurfde schedel met holle ogen.

Een nieuw model, de HYT Skull 48.8, is aan de collectie toegevoegd. De behuizing is afgeslankt van 51 mm naar 48,8 mm, perfect voor slankere polsen. De schedel is gepatineerd, een afwerking die is ontworpen om deze te verrijken naarmate hij ouder wordt. De patina groeit met elke voorbijgaande seconde gemeten door het HYT-apparaat.

De behuizing van de eerste versie van de Skull 48.8 is gemaakt van roségoud. De uren worden aangegeven op de buitenrand. De externe wijzerplaat heeft een prachtig korrelig effect dankzij de microblast-behandeling. De riem is gemaakt van matzwart alligator.

De tweede versie van de Skull 48.8, gemaakt van roze goud en zwart DLC titanium, heeft een externe wijzerplaat die is behandeld met een antraciet grijze gegalvaniseerde coating. De cognackleurige gepatineerde lederen band, met een rubberen kern, wordt geleverd met een bijpassende manchet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*