De prachtige Seiko 5 Sports Brian May Limited Edition

Toe aan een nieuw horloge én ben je fan van Queen? Dan hebben we hier een prachtig exemplaar voor je! Seiko heeft namelijk samengewerkt met Brian May voor de nieuwe Seiko 5 Sports met een gelimiteerde oplage van 9.000 stuks.

Gedurende zijn lange en voortdurende carrière heeft rocklegende Brian May op zijn ‘Red Special’ gitaar vertrouwd om het geluid te maken dat Queen tot een van ’s werelds meest bewonderde en gevierde rockbands heeft gemaakt. Maar hij vertrouwde ook op Seiko. De gitarist én astrofysicus draagt al meer dan 40 jaar een Seiko Diver horloge, waarvan het blijvend populaire ontwerp de inspiratie vormt voor de nieuwste Seiko 5 Sports-collectie. Brian kocht zijn Seiko-horloge toen hij voor het eerst op tournee was in Japan in de jaren ’70. Sindsdien heeft hij samen met zijn gitaar en zijn horloge de wereld rond gereisd, geweldige muziek gemaakt en een geweldige tijd gehad.

De Red Special inspireert nu een nieuw Seiko 5 sporthorloge waarvan de wijzerplaat het ontwerp van de gitaar weerspiegelt dat Brian en zijn vader in de vroege jaren zestig bouwden. Met het vertrouwde kaliber 4R36 in het hart, 10 bar waterbestendigheid, een Hardlex-kristal en zijn robuuste stalen behuizing, heeft het alle kwaliteiten in huis om als een geweldig horloge te worden bekroond. De wijzerplaat heeft hetzelfde rode en zwarte kleurenschema als de Red Special en heeft een delicaat houtachtig patroon zoals de body van de gitaar.

Total
1
Shares

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*