Dit zijn de mooiste horloges van SIHH 2019

De Salon International de la Haute Horlogerie in Genève is de grootste en bekendste horlogebeurs ter wereld. Van 14 januari tot 17 januari stonden de meest prestigieuze horlogemerken op het podium om hun nieuwste modellen te presenteren. Mocht je er – zoals velen van ons – niet bij geweest zijn in Zwitserland, dan hebben we hieronder de perfecte lijst met een aantal van de mooiste horloges van SIHH 2019 voor je op een rijtje gezet.

Vacheron Constantin Overseas Perpetual Ultra Thin

De Overseas Collectie van Vacheron Constantin is om van te smullen. Vorig jaar werd het horloge al gezien als één van de beste uitgaves van het jaar, maar nu legt Vacheron Constantin de lat nóg hoger. De montage van een van de meest complexe complicaties in een 8,1 mm dikke kast is een verbazingwekkende prestatie – en het maakt dit horloge eigenlijk een must have voor alle formele gelegenheden van 2019.

A. Lange & Sohne Datograph Perpetual Tourbillon

Als de Duitse horlogemakers A. Lange & Sohne bekend staan ​​om één ding, dan is het de productie van prachtig ingewikkelde horloges met de meest waardevolle materialen. Deze Datograph Perpetual Tourbillon is gemaakt met een zalmroze gouden wijzerplaat en witgouden kast. In feite is vrijwel alles wat je op dit horloge ziet gemaakt van het edelmetaal. Prachtig.

Audemar Piguet Royal Oak “Jumbo” Extra Thin

Een klassieker van Audemar Piguet werd opnieuw uitgevonden met een nieuwe kleurencombinatie en een veelbesproken kiestoon. We zouden het bruin / roze goud noemen, dat prachtig opvalt tegen het witte goud van de kast, bezel en armband. En hoewel dit een traditioneel een sportief model is, heeft het 39mm-horloge een uitgesproken elegante upgrade gekregen.

Jaeger-LeCoultre Reverso Tribute Small Seconds

Verdwalen in de wijnrode wijzerplaat van deze Jaeger-LeCoultre Reverso Tribute Small Seconds is heel eenvoudig. De meesters van Jaeger-LeCoultre hebben zichzelf deze keer echt overtroffen door het rijke rode horloge te combineren met een bordeauxrode band om de kleuren echt af te zetten.

IWC Pilot’s watch automatic Spitfire

Als je op zoek bent naar een stukje geschiedenis om je pols, maar toch de betrouwbaarheid van de nieuwste technologie wilt, dan is deze Pilot’s Watch Automatic Spitfire perfect. De 39-mm behuizing huist een gangreserve van 72 uur en op de achterkant vind je de gravure van mogelijk het meest beroemde vliegtuig aller tijden, de Spitfire.

Ulysse Nardin Freak X Carbonium

Wat je hier ziet is niet zomaar een horloge. De Freak heeft geen handen, geen wijzerplaat, maar heel veel karakter. Dit nieuwe model is de eerste keer dat Ulysse Nardin een kroon op de zijkant van een Freak plaatste, en ook de eerste keer dat ze een horloge in Carbonium hebben gemaakt – een extreem licht en taai koolstofmengsel dat is ontstaan ​​uit afval van luchtvaartonderdelen.

Richard Mille RM 37-01 Sucette

Kleur en speelsheid vormen de kern van de nieuwste collectie van Richard Mille. Geïnspireerd door hun favoriete snoep uit de hele wereld, krijgen deze horloges een zoete uitstraling. Hoewel de foto’s voldoende zijn om deze uurwerken een hit te maken, is de onderliggende techniek vrijwel ongeëvenaard.

Baume et Mercier Clifton Baumatic blue dial

Een blauw-naar-zwart sunburst wijzerplaat is niet iets dat je elke dag ziet. Maar Baume en Mercier hebben de Baumatic-horloge dit opvallende uiterlijk gegeven. Het is COSC-gecertificeerd en komt met een hoog niveau van antimagnetisme, maar daar bleef het niet bij. Dit model heeft ook een nieuwe set smeermiddelen in het mechanisme, wat betekent dat je geld bespaart, omdat je je horloge niet regelmatig hoeft te onderhouden.

Total
1
Shares

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*