Breitling Superocean Heritage Ocean Conservancy

De locatie: Bali. Aanwezige mensen: “Surfer Squad” van Breitling, waaronder Kelly Slater, Sally Fitzgibbons en Stephanie Gilmore. De missie: een van de grootste strandschoonmaak ooit georganiseerd, inclusief honderden Breitling-gasten en vrijwilligers. Het resultaat: een opruimactie die resulteerde in de verwijdering van honderden kilo’s afval en plastic dat op de strandkusten terechtkwam.

Ocean Conservancy

Om dit langdurige partnerschap met Ocean Conservancy te vieren, evenals de voortdurende toewijding aan de reinheid en gezondheid van de oceaan, heeft Breitling de Limited-edition Superocean Heritage Ocean Conservancy uitgebracht. Georges Kern, de CEO van Breitling, verklaarde het volgende met betrekking tot hun voortdurende steun aan Ocean Conservancy: “Dit schoonmaakinitiatief op Bali onderstreepte de kracht van onze samenwerking met Ocean Conservancy. Met de lancering van het eerste grote horloge willen we een zinvol en geloofwaardig element toevoegen aan ons partnerschap en de wereldwijde projecten”.

De Superocean Heritage Ocean Conservancy combineert een ruige natuurlijke aantrekkingskracht met zachte, zachte en koele kleuren in een pakket dat odes in zijn doel spreekt: om de volgzame aard van onze oceanen te vertegenwoordigen, vrij van vervuiling en uitputting. “We zijn er allemaal trots op dat we met Breitling kunnen werken. Het nieuwe Superocean Heritage Ocean Conservancy Limited Edition-horloge is verbluffend en we zijn heel blij dat dit partnerschap bijdraagt ​​aan ons belangrijke werk om plastic en afval uit onze oceanen te houden”, zegt De CEO van Ocean Conservancy, Janis Searles Jones.

De Breitlling Superocean Heritage Ocean Conservancy Limited Edition is beperkt tot slechts 1000 stuks wereldwijd en kost je ongeveer 8.000 euro.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*