AlpinerX is de nieuwe outdoor smartwatch van Alpina

Alpina draagt een lange geschiedenis van innovatie en samenwerking.Terug in 1903, kwamen de Alpinisten – een groep horlogemakers en retailers uit de Alpen – jaarlijks samen om toekomstige ontwerpen te bespreken. Wij geloven dat Kickstarter de moderne versie van een dergelijke samenwerking is, waarbij de Kickstarter Community Members de Alpinisten zijn. Via de Kickstarter Crowd Funding Campaign konden leden hun feedback en meningen geven over de AlpinerX. Daarnaast konden zij de afgelopen periode een eigen AlpinerX samenstellen, waarbij uit een totaal van 3200 combinaties gekozen kon worden.

De AlpinerX bevat geavanceerde meetfuncties die werken door middel van omgevingssensoren: UV, temperatuur, hoogte, luchtdruk en kompas. Het is het enige horloge in de wereld met een UV sensor, wat zeker voor bergliefhebbers een waardevolle toevoeging is. Daarnaast bevat de smartwatch GPS, waardoor het je de weg kan wijzen. De functies worden in realtime gemeten door het horloge zelf en kunnen op het digitale beeldscherm worden weergegeven, evenals de tijd, de datum, de stappenteller, de stopwatch en andere tijdregistratiefuncties.

De AlpinerX maakt gebruik van het Horological Smartwatch platform van Alpina. Het platform houdt o.a. je activiteit bij, registreert en analyseert je slaappatroon en geeft gemiste oproepen en berichten weer. Via de app kan men de functies van het horloge zelf instellen. Het horloge maakt verbinding met de AlpinerX Companion App via Bluetooth Smart. De app geeft alle data weer in overzichtelijke grafieken.

De AlpinerX is zorgvuldig ontworpen in onze manufacture te Genève. Met het sportieve en krachtige uiterlijk, de hoogwaardige materialen en de verfijnde details, is de AlpinerX voor maar €895 een statement op de pols en een uitstekend uurwerk om te dragen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*