De Christophe Claret Mamba Maestro is slangachtig sexy

Op de recente SIHH toonde Christophe Claret zijn nieuwste limited-edition uurwerk, geïnspireerd door een van ’s werelds meest giftige slangen. In de Maestro Mamba glijdt het kronkelige lichaam van een slang rond de open beweging, over en onder de uren en minuten-wijzers, naar de zijkant van de MEMO-functie en weer terug. Het prachtige horloge knalt op íedere pols.

Zoals je kunt zien, is de architectuur van de Maestro volkomen logisch voor een slang om zijn thuisplekje te maken. De band is een authentieke groene Mamba-huid, afkomstig uit de Afrikaanse jungle, terwijl de juwelen afkomstig zijn uit ’s werelds grootste Tsavorite-mijn in Mozambique, waar de eigenaar van de mijn Mamba’s van zijn terrein af moest jagen. De Maestro debuteerde oorspronkelijk in 2017, waar het faam behaalde door zijn specifieke MEMO-complicatie en zevendaagse gangreserve. Gelegen op 3 en 4 uur, werkt de MEMO-complicatie als een soort herinnering aan een dagelijkse taak. Of het nu gaat om het ophalen van de was of het indienen van een factuur, de MEMO-mogelijkheid plaatst de eenvoud van een herinneringsmelding op je pols.

Het horloge van 42 mm is verkrijgbaar in twee zwarte PVD-behandelde titaniumversies uitgerust met banden van groene Mamba of oranje Pantherophis – een niet-giftige slang die voorkomt in Noord- en Midden-Amerika. Beide sets zijn gelimiteerd tot 28 in totaal en gaan over de toonbank voor 82.900 euro.

Bron: Mannenblog

Total
2
Shares

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*