Zenith Defy Classic Range Rover Special Edition

Al ruim drie jaar heeft Zenith een nauwe band met Land Rover. In 2017 resulteerde de samenwerking in de Chronomaster El Primero Range Rover Velar. Nu er wederom een nieuwe Range Rover in het verschiet ligt, komt Zenith met een nieuw horloge in de Defy Classic-collectie.

Precieze evolutie

De nieuwe Range Rover Evoque is ontworpen om het stadsleven te combineren met het vrije leve. Het bouwt voort op de blijvende luxe uitstraling van de Land Rover met een doelgerichte en precieze evolutie van het direct herkenbare silhouet. Het is de meest compacte Range Rover ooit en herbergt een visie van moderniteit en tijdloos design.

“Als Zenith een auto was, zou het absoluut een Range Rover zijn! Beide worden herkend als pictogrammen in hun velden. Beide delen dezelfde waarden en een aantal belangrijke elementen, waaronder charisma, technische verfijning en opmerkelijke prestaties. Beide hebben innovatie in hun DNA.”

De nieuwste toevoeging aan de bijbehorende uurwerkcollectie, de nieuwe DEFY Classic Range Rover, onderscheidt zich door op dezelfde manier een evolutie van de moderne en grafische interpretatie van deze lijn te bieden. Net als de Range Rover Evoque, verleent de fraai geproportioneerde behuizing van 41 mm een ​​mooie uniseks aantrekkingskracht.

Limited Edition

Deze limited edition – slechts 200 stuks worden er gemaakt – van de DEFY Classic Range Rover is een combinatie van een eigen gestroomlijnd uiterlijk en bepaalde onmiskenbare elementen die zijn afgeleid uit de autowereld. Deze omvatten met name kleurthema’s die verwijzen naar het voertuig, zoals de secondewijzer en het oscillerende gewicht gekleed in Arctic Petrol (turkoois blauw) geïnspireerd op de accenten op het stuur en de stoelen van Evoques.

De opengewerkte wijzerplaat van dit verfijnde uurwerk is geïnspireerd op het sculpturale ontwerp van het wielontwerp van de Evoque, terwijl de gewatteerde gepatroneerde bekleding van de premium SUV is opgepakt in het ‘diamant’-motief in de rubberen band. Het horloge wordt aangedreven door een nieuw Elite Elite 670 SK-uurwerk met een gangreserve van 48 uur. De prijs is nog onbekend.

Total
1
Shares

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*