Pélé onthult nieuw UEFA Championship’s horloge

In zijn derde jaar van samenwerking met de UEFA Champions League als officiële licentiepartner, neemt Hublot een volledig blauwe look aan. Terwijl we wachten wie de trofee op 26 mei 2018 in Kyiv (Oekraïne) zal optillen, onthullen Ricardo Guadalupe, CEO van Hublot en ‘King’ Pelé de nieuwe ‘Official Licensed Watch’ van de UEFA Champions League. Het horloge om de pols van de wereldberoemde internationale voetballegende is het symbool van het grootste voetbalclubtoernooi van Europa.

Hublot heeft een horloge gemaakt dat helemaal is gekleed in de iconische kleur van de competitie: blauw. De Classic Fusion Chronograph UEFA Champions League™, het “officiële gelicenceerde horloge van de competitie, heeft een indrukwekkende behuizing van 45 mm in gesatineerd en gepolijst blauw keramiek. De alligator lederen band komt in weergaloos blauw met witte stiksels. De blauwe zonneknop geeft het logo van de wedstrijd weer in tone-on-tone kleur: de beroemde sterren-bal en de acht sterren. De achterkant van de kast zelf is voorzien van het logo van de UEFA Champions League.

Hublot is een grote naam in de wereld van het voetbal en is er voor elke wedstrijd en elke overwinning dankzij partnerschappen met prestigieuze clubs en met FIFA en UEFA. De Zwitserse horlogefabrikant is een vaste waarde bij alle belangrijke voetbalcompetities. Naast de grootste clubs, gerenommeerde sterspelers, van de FIFA World Cup tot de FIFA Confederations Cup en grote Europese competities, zoals de UEFA Champions League en de UEFA Europa League, laat Hublot voetbal door haar aderen stromen.

Als ambassadeur van Hublot sinds 2013, belichaamt Pelé, een wereldburger en voetballegende, dromen en overwinningen en heeft hij een grenzeloze passie voor voetbal. Hij is drievoudige Wereldbeker winnaar – een record die nog steeds ongeslagen is – en tweemaal kampioen van de Copa Libertadores, de meest prestigieuze clubcompetitie in Zuid-Amerika en het equivalent van de Europese UEFA Champions League.

Total
2
Shares

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*