Montblanc komt met twee releases voor Goodwood Festival of Speed

Montblanc viert het tweede jaar als Official Timing Partner van het Goodwood Festival of Speed ​​en brengt twee nieuwe TimeWalker Limited Edition-horloges uit. De horloges zijn geïnspireerd door de 160-jarige geschiedenis van de Minerva. De nieuwe horloges zijn de TimeWalker Chronograph en TimeWalker Automatic Date.

Het landgoed van Goodwood werd omgetoverd tot het Festival of Speed ​​van 12 tot 15 juli. Het wordt beschouwd als een van de grootste festivals van de autocultuur in de wereld van vandaag en een belangrijk wapenfeit op de Britse sociale kalender. Autosportliefhebbers werden vermaakt door enkele van de ’s werelds meest getalenteerde coureurs achter de schermen van enkele van de zeldzaamste en meest spectaculaire machines van vandaag.

Het festival werd in juni 1993 opgericht en de oprichter, de hertog van Richmond (voorheen Lord March), presenteerde 25 van zijn meest memorabele momenten via een tentoonstelling van auto’s en coureurs. Montblanc verleent zijn tijdwaarnemingsexpertise aan de talrijke races tijdens het evenement. Het hoogtepunt van het Festival of Speed ​​is de Hillclimb Shootout. En voor het tweede jaar op rij sponsort Montblanc de winnende prijs – dit jaar de nieuwe The Montblanc TimeWalker Manufacture Chronograph “Cappuccino” -uitgave.

Montblanc TimeWalker Manufacture Chronograph Limited Edition – 1.500 stuks

Montblanc TimeWalker Date Automatic Limited Edition – 500 stuks

Total
2
Shares

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*